19 aprilie 2024
Ce străzi intră în reparații, în Târgoviște

Ce străzi intră în reparații, în Târgoviște

stan“Am facut astazi, in teren, o evaluare a starii infrastructurii in cateva cartiere din municipiul Targoviste.
Astfel, pe langa lucrarile aferente strazilor Craitelor si Radu Gioglovan, in perioada urmatoare se va interveni substantial si pe strada Constantin Brancoveanu, zona blocurilor B1-B6, unde va fi reabilitata o zona de aproximativ 6000 mp., va fi realizata o parcare pe strada Radu cel Mare, intre blocul nr. 45 si Scoala “Radu cel Mare”, precum si in zona blocului G8 (in spatele noului Tribunal), se va interveni pe strada Nicolae Iorga, prin turnarea de covor asfaltic, dar si la garajele aferente strazilor Urmuz si Ion Ghica, microraionul nr. V, iar ulterior lucrarile de modernizare vor avea ca obiect parcarile din microraionul nr. III.
Reabilitarea vizeaza atat asfaltarea, cat si amenajarea trotuarelor, modernizarea iluminatului public sau realizarea unor canalizari pluviale.
In paralel, continua programul de plombare a strazilor, dar si pregatirea investitiilor noi, care se refera la modernizarea si reabilitarea in acest an a peste 30 de strazi, primele lucrari urmand sa debuteze chiar luna viitoare”, a dat de veste edilul sef, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial