20 aprilie 2024
Ce se întâmplă la Parchetul Găeşti? ALT INDIVID FOARTE PERICULOS LĂSAT LIBER PE STRĂZI! Nimeni nu vede, nimeni nu aude!

Ce se întâmplă la Parchetul Găeşti? ALT INDIVID FOARTE PERICULOS LĂSAT LIBER PE STRĂZI! Nimeni nu vede, nimeni nu aude!

soferf1Procurorii găeşteni au comis-o din nou. Un individ de 31 de ani din comuna Şelaru care a furat o maşină, a condus fără permis, a avut o alcoolemie de 1,75 mg/l alcool pur în sânge, distrugând maşina şi gardul unei proprietăţi noaptea trecută (dar care putea să omoare şi oameni nevinovaţi), n-a mai ajuns în faţa instanţei de judecată.

Procurorul de caz a considerat că individul nu reprezintă pericol public şi l-a trimis acasă, fără să-i dea nici măcar control judiciar în condiţiile în care i se puteau reţine cel puţin două infracţiuni şi trimis imediat la instanţă.

Poliţiştii găeşteni îl reţinuseră 24 de ore, însă au fost nevoiţi să-i descuie cătuşele şi să-l lase să zburde liber, eventual să şi omoare pe cineva, aşa cum a făcut şi nemernicul din Mătăsaru care a omorât un copil pe trecerea de pietoni şi care a fost pus de îndată” în libertate de către acelaşi procuror de la Parchetul Găeşti.

soferfEste foarte interesantă relaţia dintre unii avocaţi şi salariaţii Parchetului găeştean şi probabil că ar merita investigată cu atenţie de cine trebuie.

Parchetul Găeşti se află pentru a doua oară în mijlocul unui scandal de proporţii în mai puţin de o lună. După moartea fetiţei de 7 ani din Mătăsaru şi după eliberarea nejustificată a celui care a spulberat-o fără a avea permis şi fiind băut la volan, oamenii se mobilizaseră pe reţelele de socializare, pentru a protesta împotriva procurorilor din Găeşti. Se pare că în urma unor ameninţări cu amenzi usturătoare şi represalii de neimaginat în 2016, iniţiatorii acţiunii ar fi renunţat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial