20 aprilie 2024

Ce plan și-au făcut polițiștii pentru sărbătorile de Bobotează

boboteaza2018MĂSURI PREVENTIVE PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR

Poliţiştii dâmboviţeni vor asigura un climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia Sărbătorilor de Bobotează

În perioada 6 – 7 ianuarie a.c., efectivele poliției dâmbovițene vor asigura, suplimentar faţă de dispozitivul curent, măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi.

Totodată, poliţiştii rutieri vor avea o prezenţă activă în stradă pentru asigurarea fluidizării traficului rutier în zona adiacentă lăcaşelor de cult cu afluenţă mare de public, pentru descongestionarea căilor de acces şi devierea, restricţionarea circulaţiei, când situaţia va impune.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

De asemenea, recomandăm cetăţenilor care intenţionează să participe la astfel de să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

În seara de Bobotează, evitaţi să consumați băuturi alcoolice în locurile publice, dar și conflictele cu celelalte grupuri de colindători!

În cazul în care observaţi săvârşirea unei infracţiuni, apelaţi numărul unic de urgenţă 112, pus gratuit la dispoziţia dumneavoastră.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial