20 aprilie 2024

Ce NU ŞTIAI despre şoferul care a omorât mama şi copilul din Butoiu de Jos!

marinaPoliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa efectuează cercetări în cazul unei infracţiuni de “ucidere din culpă”.

La data de 17 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Hulubeşti s-a produs un accident rutier.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-au stabilit următoarele:

Un conducător auto, în vârstă de 26 de ani, în timp ce se deplasa pe DJ 702 D, pe raza localităţii Butoiu de Jos, a acroşat şi accidentat o tânără şi un minor care intenţionau să traverseze partea carosabilă, ulterior şoferul intrând în coliziune cu 3 autoturisme staţionate pe drumul public.

Victimele au fost transportate la spital, unde tânăra, de 23 de ani, din localitate a decedat.

Ulterior, minorul, de 2 ani, a decedat la Spitalul de Urgenţe Floreasca din municipiul Bucureşti.

Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2013-2014, şoferului i-au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale pentru abateri comise la regimul rutier, trei dintre acestea fiind pentru exces de viteză.

În cauză, poliţiştii rutieri efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “ucidere din culpă”, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial