20 aprilie 2024
Ce mesaje vor primi pe telefoane toți oamenii care se vor afla, joi, pe raza județului Dâmbovița

Ce mesaje vor primi pe telefoane toți oamenii care se vor afla, joi, pe raza județului Dâmbovița

 

ro-alertCOMUNICAT DE PRESĂ

 

Testarea Sistemului de avertizare a populaţiei “RO-ALERT” în judeţul Dâmboviţa.

 

 

 

Joi, 20 septembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 12:00, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va transmite şi în judeţul Dâmboviţa un mesaj pentru testarea Sistemului de avertizare a populaţiei “RO-ALERT”.

 

Mesajul test va fi recepţionat de toţi cetăţenii care deţin telefoane mobile şi se află pe raza judeţului Dâmboviţa, rugând-i să nu intre în panică, fiind vorba doar de o testare/verificare a sistemului RO-ALERT (toate mesajele de verificare vor fi însoțite de mesajul TEST).

 

Pentru a primi mesaje RO-ALERT este necesar ca terminalele mobile să fie compatibile cu Sistemul RO-ALERT şi configurate, în funcţie de operatorul de telefonie mobilă utilizat.

 

Pentru verificarea compatibilităţii şi configurarea telefoanelor mobile sau alte informaţii referitoare la Sistemul RO-ALERT se poate accesa portalul www.ro-alert.ro.

 

Mesajele RO-ALERT pot fi recepționate pe întreg teritoriul României acolo unde există acoperire a rețelelor publice de comunicații mobile și nu este necesară instalarea unei aplicații pe telefoanele mobile. Sistemul RO-ALERT funcționează indiferent dacă utilizatorul deține servicii de tip abonament sau prepay, iar recepționarea mesajelor nu generează costuri sau taxe suplimentare pentru utilizatori.

 

E:\CIRP_2018\RO-ALERT\banner.jpeg

 

COMPARTIMENT

 

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial