19 aprilie 2024
Ce mesaje le-au transmis poliţiştii oamenilor din Titu şi Răcari

Ce mesaje le-au transmis poliţiştii oamenilor din Titu şi Răcari

info-alegeCetățenii din Titu și Răcari, informați în cadrul campaniei „ALEGE SĂ FII CORECT!

La data de 08 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, au continuat acțiunile de informare în cadrul campaniei „ALEGE SĂ FII CORECT!”, inițiată de Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, cetățenii din Titu și Răcari au fost informați cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot și despre contravențiile și infracțiunile incriminate de legislația electorală.

Stimaţi cetăţeni,

Aveţi dreptul la vot dacă aveţi 18 ani împliniți și nu v-a fost interzisă exercitarea acestui drept prin hotărâre judecătorească definitivă.

Puteţi vota la secția de votare la care sunteţi arondat sau, dacă vă aflaţi în altă localitate din județul de domiciliu, la orice secție de votare, pe listă suplimentară.

Puteţi vota cu cartea de identitate, cu buletinul de identitate sau cu pașaportul diplomatic ori de serviciu.

Mai multe informații puteți afla accesând secțiunea dedicată alegerilor parlamentare de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne : http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html .

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial