25 aprilie 2024
Ce mesaj a transmis noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu

Ce mesaj a transmis noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu

20180215_144236„Mulţumesc pentru alegerea mea în cea mai importantă funcţie a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, precum şi pentru votul de încredere pe care mi l-aţi dat şi vă asigur că voi continua proiectele începute în timpul mandatelor predecesorilor mei pe această funcţie, cărora le mulţumesc pentru activitatea depusă şi pentru competenţa de care au dat dovadă în promovarea intereselor judeţului Dâmboviţa.

Vă informez că mă voi implica în dezvoltarea judeţului Dâmboviţa, fapt pentru care vă rog să fiţi alături de mine în continuarea proiectelor începute şi demararea proiectelor noi pentru binele locuitorilor aceastor meleaguri.

Sunt încredinţat că împreună vom reuşi în ceea ce ne vom propune să realizăm şi să continuăm buna tradiţie a conducerii eficiente a acestei autorităţi publice în folosul exclusiv al cetăţenilor acestui judeţ”, a spus noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu.

„Vreau să mulţumesc tuturor colegilor mei pentru votul acordat şi vreau să-i asigur atât pe colegii din Partidul Social Democrat, cât şi pe cei din Partidul Naţional Liberal de tot respectul meu.

Îi asigur că voi face totul pentru realizarea proiectelor judeţului Dâmboviţa”, a declarat și noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial