16 aprilie 2024
Ce legătură are bărbatul dispărut din Corbii Mari cu asistenta tv Daniela Crudu!

Ce legătură are bărbatul dispărut din Corbii Mari cu asistenta tv Daniela Crudu!

danielaJandarmii, poliţiştii şi sătenii din Corbii Mari au încearcat să dea de urmă unui bărbat, de 46 de ani, de care nu se mai ştia nimic de cinci zile.

22414548_1400668330052093_93410943_nUltima dată, omul a fost văzut în viaţă în timp ce se îndrepta spre un târg de animale din Teleorman, unde voia să îşi vândă calul. Ciudat este că nu a mai ajuns acolo, iar iapă lui s-a întors înapoi în sat fără stăpân.

disc1Bărbatul a plecat vineri la prânz, cu căruţă, spre târgul aflat la 30 de kilometri distanţă. Cineva l-a văzut la o treime din drum, apoi nimeni nu mai ştia nimic de el. Calul şi căruţă au fost găsite pe seară, în apropierea satului. Bărbatul trăia singur, deşi este căsătorit şi are un fiu de 17 ani.

disc6Soţia şi băiatul locuiesc însă în Bucureşti. El stătea de 10 ani la ţară, unde s-a întors că să aibă grijă de părinţi. După ce bătrânii s-au stins, a decis să îşi vândă animalele din bătătură şi să se întoarcă la familie, în Capitală. Acesta era planul, însă acum totul este neclar.

discRudele au găsit în căruţă o pereche de pantaloni şi geacă celui dispărut, ceea ce le-a nedumerit şi mai tare. Acum au cerut ajutorul poliţiei!

disc3Agenţi de poliţie şi jandarmi, ajutaţi de săteni, au pornit în căutarea bărbatului dispărut. Prietenii bărbatului povestesc însă că în ultima vreme era tot mai abătut şi suferea fără soţia şi fiul sau.

disc4Un sătean a fost cel care a văzut calul pe drum, la intrarea în sat, legat la căruţă, însă fără stăpân. Şi-a dat seama al cui este şi l-a lăsat legat de poartă.

disc5Aseară, polițiștii din Găești au reușit să îi dea de urmă, pe o stradă din capitală. Urmează să fie adus la audieri pentru a ase afla ce s-a întâmplat.

Ionel Zamfir este unchiul cunoscutei asistente de televiziune, Daniela Crudu. Mama Danielei este sora bărbatului care a fost dispărut.

Îngrijorată, se pare că Daniela Crudu a dat numeroase telefoane când a aflat că unchiul ei este dispărut, pentru a da o mână de ajutor să fie găsit.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial