29 martie 2024

Ce ispravă a făcut un târgoviştean la o benzinărie! Angajaţii au chemat poliţia!

pompa-benzinarieBănuit de furt de carburant, identificat cu operativitate de polițiștii târgovișteni

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat principalul bănuit de comiterea infracțiunii de furt în persoana unui tânăr de 19 ani, din localitate.

În sarcina acestuia s-a reținut că în cursul aceleiași zile, ar fi alimentat 20 de litri de combustibil de la o stație peco din Târgoviște, după care a plecat fără să plătească.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea probării înregii activități infracționale a tânărului.

Poliţia dâmboviţeană atrage atenţia deţinătorilor legali de arme letale şi neletale supuse autorizării cu privire la obligativitatea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acestuia

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Exlozivi şi Substanţe Periculoase au descoperit la domiciliul unui bărbat de 59 de ani, din Moroeni, un pistol de autoapărare, supus autorizării.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că, deşi valabilitatea permisului de port armă era expirată, acesta nu a predat arma la un armurier autorizat, în conformitate cu prevederile legale.

Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma descoperită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, față de acesta a fost dispusă măsura anulării dreptului de port și folosire a armelor neletale supuse autorizării.

Cercetat de poliţişti pentru încălcarea normelor rutiere

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Șelaru au oprit, pentru control, pe raza localității, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 46 de ani.

Din verificări a reieșit că atât tractorul, cât și remorca nu erau înregistrate în circulație.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial