Ce gest de suflet au făcut pentru o fetiţă bolnavă credincioşii şi preoţii de la Cobia | TargovisteNEWS

Ce gest de suflet au făcut pentru o fetiţă bolnavă credincioşii şi preoţii de la Cobia

fetita-cobiaÎn spiritul solidarității creștine, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, marți 20 noiembrie 2018, părintele Gheorghe Săvulescu, de la Parohia Cobia, Protoieria Găești, cu ajutorul credincioșilor și cu sprijinul generos și substanțial al firmei FAN COURIER din București, a strâns suma de 9.000 lei pentru recuperarea medicală a unei fetițe din parohie, ce suferea de o boală gravă, după operația efectuată în afara țării.
Realizat la începutul Postului Nașterii Domnului, acest gest filantropic este un exemplu de solidaritate, ce îndeamnă la imitație, oameni și instituții, și în alte comunități.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]