Ce gest de suflet au făcut medicii de la spitalul militar pentru bolnavii din Pucheni | TargovisteNEWS

Ce gest de suflet au făcut medicii de la spitalul militar pentru bolnavii din Pucheni

www.mariusbuga.ro_images_batranaaCampanie umanitară în localitatea Pucheni/Dâmbovița

În anul sărbătoririi Marii Uniri, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești  organizează Caravana medicală „Uniți sub tricolor prin sănătate”, un proiect la nivel național  aprobat și susținut de către Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Campania umanitară se va desfășura în perioada iunie-decembrie 2018 în localități din județele Argeș, Vălcea și Dâmbovița.

Cea de-a doua acțiune a echipei medicale a fost în comuna Pucheni, comună situată în nord-vestul județului  Dâmbovița,  având în componență cinci sate în care locuiesc peste 1800 de oameni.

Astfel, sâmbătă, 21.07.2018, între orele 900-1600,  o echipă din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești condusă de directorul medical, colonel medic Tudor Gheorghe, a fost prezentă în comuna Pucheni cu medici în specialitățile medicale: dermatologie, cardiologie, psihiatrie, medicină internă, medicină de familie, O.R.L.

Asistența medicală de urgență a fost asigurată de Compartimentul Primiri Urgențe iar suportul logistic a fost asigurat de personalul încadrat în managementul calității, comunicare și relații publice, informatică și administrativ.

Locul de desfășurare al acestei acțiuni a fost Școala Gimnazială „Nicolae Vlad” (corp vechi), din localitatea Pucheni.

Prin această campanie umanitară, echipa noastră urmărește să vină în sprijinul locuitorilor prin oferirea ideii de prevenție, control medical în regim ambulatoriu gratuit, recomandare și scrisoare medicală.

Întocmit,

Lis Elena-Carmen

Referent Specialitate

 

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]