Ce evenimente au loc, de 1 decembrie, la Găeşti! | TargovisteNEWS

Ce evenimente au loc, de 1 decembrie, la Găeşti!

targ-gaeDragi găeșteni, astăzi de Ziua Națională a României vă doresc multă sănătate, să fim mai buni, uniți, să credem într-un viitor prosper al orașului nostru.
Vă astept să sărbătorim împreună.
La mulți ani Găești, La mulți ani România!
Cu stimă, Primar Grigore Gheorghe!

Festivitățile vor începe la ora 16.30, la Monument, acolo unde vom aduce omagiu de suflet eroilor. La ceremonie vor participa formațiile Casei de Cultură, care vor marca momentele importante prin muzică și dansuri special pregătite. Nu va lipsi tradiționala paradă cu torțe, la care sunt invitați toți participanții.
În Parcul Central, se va da startul sezonului sărbătorilor și a Târgului de Crăciun și vom aprinde, simbolic, luminile festive.
Elisabeta Turcu, Jorge și DJ Sava sunt artiștii care vor încălzi atmosfera, într-un concert aniversar special, organizat în aer liber. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.
Vă așteptăm cu drag!
Cu stimă,Primar Grigore Gheorghe!

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]