Ce evenimente au loc, de 1 decembrie, la Găeşti! | TargovisteNEWS

Ce evenimente au loc, de 1 decembrie, la Găeşti!

targ-gaeDragi găeșteni, astăzi de Ziua Națională a României vă doresc multă sănătate, să fim mai buni, uniți, să credem într-un viitor prosper al orașului nostru.
Vă astept să sărbătorim împreună.
La mulți ani Găești, La mulți ani România!
Cu stimă, Primar Grigore Gheorghe!

Festivitățile vor începe la ora 16.30, la Monument, acolo unde vom aduce omagiu de suflet eroilor. La ceremonie vor participa formațiile Casei de Cultură, care vor marca momentele importante prin muzică și dansuri special pregătite. Nu va lipsi tradiționala paradă cu torțe, la care sunt invitați toți participanții.
În Parcul Central, se va da startul sezonului sărbătorilor și a Târgului de Crăciun și vom aprinde, simbolic, luminile festive.
Elisabeta Turcu, Jorge și DJ Sava sunt artiștii care vor încălzi atmosfera, într-un concert aniversar special, organizat în aer liber. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.
Vă așteptăm cu drag!
Cu stimă,Primar Grigore Gheorghe!

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]