19 aprilie 2024

Ce declaraţii au făcut suspecţii care au comis jaful de 100 000 de mii de lei, din centrul oraşului Găeşti

jafg4Percheziţii joi dimineaţă în Craiova, în casele unor indivizi bănuiţi că au furat o mică avere din gospodăria unui cuplu din Găeşti, Dâmboviţa.

jafg1Păgubiţii povestesc că în luna mai şi-au găsit locuinţa răvăşită, iar bunurile de valoare dispărute: bani şi bijuterii de aur în valoare de 100.000 de lei. O lună şi jumătate au muncit poliţiştii până i-au identificat pe suspecţi.

jafg5Patru femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani, au fost luaţi de acasă şi duşi la sediul poliţiei din Găeşti.

„De ce v-au reţinut poliţiştii, doamnă?
Pentru prostituţie.
jafg7Sunteţi vinovată?
Ne-am prostituat.
Dvs aţi intrat şi aţi luat banii şi bijuteriile din locuinţă?
N-am ce să comentez.”

jafg2Cei doi proprietari jefuiţi erau plecaţi la o rudă când le-a fost spartă casa. La întoarcere au găsit poarta deschisă, iar gardul din spate, rupt. Înăuntru, toate lucrurile erau răvăşite.

jafgOamenii de 80 de ani îşi ţineau averea în casă. Femeia a moştenit de la bunica ei mai multe bijuterii, extrem de valoroase.

jafg3jafg6Proprietara păgubită: „Bunica mea a fost nemţoaică şi de acum 50 de ani mi-a dat dreptul ei din Austria. Că eu am văzut de ea. Cine i-a trimis la mine în casă, ca eu n-am făcut nimănui rău?”

La momentul spargerii, nimeni nu a observat ce se întâmplă în gospodăria bătrânilor.

La percheziţii, poliţiştii au găsit în casele suspecţilor uneltele cu care ar fi dat spargerea. jafg8Cei cinci riscă până la 7 ani de închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial