Ce decizie au luat magistraţii cu privire la şoferul după care au tras poliţiştii 5 focuri de armă | TargovisteNEWS

Ce decizie au luat magistraţii cu privire la şoferul după care au tras poliţiştii 5 focuri de armă

impuUrmărire cu focuri de armă pe un drum de lângă Târgovişte. Poliţiştii au tras după o maşină în care se aflau doi bărbaţi şi o femeie, însă, odată ajunşi lângă un câmp, aceştia au părăsit maşina şi au rupt-o la fugă.

impu1După ce i-au prins, polițiștii au aflat şi de ce se fereau: cel de la volan nu avea permis de conducere.

impu2La un control de rutină în trafic poliţiştii au vrut să îl tragă pe dreapta pe tânărul de 21 de ani.

impu3Însă acesta nu doar că nu a oprit, ci a accelerat. Agenţii porniţi în urmărirea fugarilor au ajuns pe un câmp de lângă localitatea Teiş, unde au tras cinci focuri de avertisment.

impu4Şoferul se afla în maşină cu o tânără de 19 ani, proprietara autoturismului, şi cu un prieten de-al lor. impu5Toţi 3 au luat-o la fugă pe un câmp, dar în cele din urmă au fost prinşi şi duşi la secţie pentru audieri.

impu6Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Au fost efectuate mai multe somaţii şi un uz de armă, fără a exista victime.”

Tânărul este cercetat sub control judiciar.

sursa – Pro TV

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]