Ce contracte s-au semnat la Consiliul Judeţean Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Ce contracte s-au semnat la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

cjdbCOMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat ultimele două contracte de finanțare în cadrul PNDL 2

    Consiliul Județean Dâmbovița a semnat ultimele două contracte de finanțare pentru obiectivele de investiții din totalul celor 21 aprobate pentru județul Dâmbovița în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

     Este vorba despre “Reabilitare și modernizare DJ 720D Limită jud. Prahova Dărmănești”, în valoare totală de 2.797.214 lei și ”Pod pe DJ 711E km 3+680 peste Râul Ialomița la Ibrianu”, în valoare totală de 10.755.758 lei.

Reamintim faptul că, prin intermediul PNDL II, Consiliul Județean Dâmbovița beneficiază de finanțare pentru 21 de investiții atât în domeniul modernizării infrastructurii rutiere în județul Dâmbovița, cât și a realizării rețelei de alimentare cu apă și canalizare în zona fostei unități militare de la gara din Târgoviște, valoarea totală a celor 21 de obiective de investiții fiind de 164.705.947,03 lei.

    Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, mulțumește Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Guvernului României și tuturor celor care s-au implicat, au sprijinit și au făcut posibilă finanțarea acestor proiecte atât de importante pentru dâmbovițeni.

Prin semnarea celor 21 de contracte de finanțare, Consiliul Județean Dâmbovița acționează în vederea îndeplinirii angajamentelor asumate pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, în sensul în care a finalizat prima etapă a demersurilor necesare realizării acestor obiective. Astfel, în perioada următoare, Consiliul Județean Dâmbovița va derula toate procedurile necesare implementării cu succes a tuturor proiectelor în cauză.


Biroul Comunicare, Rela
ții Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]