19 aprilie 2024
VIDEO! Ce au păţit două minore după ce au fost ademenite de o tânără din Găeşti! “N-am pomenit aşa ceva!”

VIDEO! Ce au păţit două minore după ce au fost ademenite de o tânără din Găeşti! “N-am pomenit aşa ceva!”

proxegUn cuplu de tineri din Dambovita a ajuns in arest pentru proxenetism. Cei doi iubiti au racolat, de pe internet, doua fete minore, de 16 ani, pe care le-ar fi fortat sa practice videochat-ul, pe un site international.

Adolescentele le-ar fi adus astfel celor doi suspecti un profit de cateva mii de euro pe luna.

Cele doua eleve, una din Galati si cealalta din Braila, povestesc ca anul trecut s-au imprietenit cu fata de 21 de ani din Dambovita, pe internet. Ulterior, le-a propus sa mearga la Gaesti, pentru distractie si bani, iar adolescentele au acceptat. Acum, au ajuns in grija psihologilor si vor fi consiliate o perioada lunga de timp.

proxeg2Una dintre fete a reusit sa isi contacteze tatal pe internet si a povestit ca este sechestrata in acest bloc, din orasul Gaesti. Barbatul a mers la politie si a povestit totul. Asa, cei doi au fost retinuti de politisti, iar acum sunt arestati pentru 30 de zile, pentru proxenetism.

Timp de mai bine de jumatate de an, cele doua minore ar fi fost tinute cu forta in apartamentul inchiriat de cei doi iubiti. Vecinii spun ca de acolo se auzea des galagie si erau vazute persoane dubioase.

proxeg4Localnica: “Veneau si fete, si baieti, intrau cate 7, 8 odata! Faceau galagie, chefuri, vorbeau numai prostii.”

Localnica: “Cine s-ar fi gandit, maicutule, ca noi n-am pomenit asa ceva! Nu pareau dubiosi, salutau.”

Tanara suspecta de proxenetism locuieste intr-un sat de langa Gaesti. Parintii stiau ca are o relatie serioasa cu tanarul, de 26 de ani, cu care urma sa se casatoreasca.

proxeg1Tatal tinerei arestate:Stiam ca sta cu baiatul respectiv. Ziceam mereu sa se duca la serviciu, nu, ca ne descurcam, ca facem ocazie, facem aia, aia. Niciodata nu ma gadeam la asta.”

proxeg3Ancheta a fost preluata de procurorii DIICOT. Pe numele lor a fost deschis deja un dosar penal pentru proxenentism, iar daca vor fi gasiti vinovati, cei doi suspecti risca pana la 7 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial