16 aprilie 2024
Ce-au mai găsit poliţiştii – Evazionişti, hoţi de fier şi proiectile!

Ce-au mai găsit poliţiştii – Evazionişti, hoţi de fier şi proiectile!

BULETIN INFORMATIV

A produs şi comercializat băuturi alcoolice ilegal

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetările faţă de numitul F.P., de 43 de ani, din Municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrafacere, imitarea sau folosirea fara drept a unei mărci în scopul inducerii în eroare a publicului asupra calităţii produselor sau serviciilor la care se referă marcă. Barbatul a produs şi comercializat, în perioada 2001-2005, băuturi alcoolice în cadrul unui grup de firme deţinute pe raza Municipiului Târgovişte, folosind fără drept 2 mărci înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, astfel prejudiciind pe titularul de drepturi cu suma de 8.000.000 lei. S-a propus Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa trimiterea în judecată a învinuitului.

• Prinşi în flagrant în timp ce sustrageau materiale feroase

În ziua de 24 noiembrie a.c., lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Moreni au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de materiale feroase din incinta unei societăţi comerciale şi a unei unităţi militare. Cu această ocazie poliţiştii au depistat în flagrant pe numiţii T.C., de 25 ani, T.A., de 26 ani, M.C., de 22 ani şi I.M., de 44 ani, toţi din comuna I.L.Caragiale, în timp ce sustrăgeau, cu ajutorul a două atelaje hipo, cantitatea de 250 kg materiale feroase. Prejudiciul în valoare de 250 lei a fost recuperat în totalitate şi restituite părţii vătămate. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

• A săpat dupa fier vechi şi a dat de 3 proiectile

Aseară, în jurul orei 22, lucrătorii Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de catre numitul Z. M., 33 de ani, din Municipiul Moreni, cu privire la faptul că în timp ce săpa pe strada Trandafirilor, Cartierul Schela Mare, din Mun. Moreni, împreuna cu numitul S. D., de 32 de ani, din aceeaşi localitate, pentru a găsi fier vechi, a dat de 3 proiectile (cartuşe calibru 7,62 mm), abandonate. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, care au procedat la ridicarea celor trei proiectile, în vederea distrugerii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial