29 martie 2024

Ce au găsit polițiștii în casa unei femei, de 62 de ani, din Târgoviște! I-au făcut imediat dosar penal!

pistol-cu-gazPoliţia dâmboviţeană atrage atenţia deţinătorilor legali de arme letale şi neletale supuse autorizării cu privire la obligativitatea prelungirii valabilităţii permisului de armă, înainte de expirarea acestuia

În ziua de 30 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Exlozivi şi Substanţe Periculoase au organizat o acţiune pe linia verificării respectării prevederilor legale privind armele şi muniţiile.

Poliţiştii au descoperit la domiciliul unei femei de 62 de ani, din Târgoviște, un pistol de autoapărare cu gaze, supus autorizării.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că, deşi valabilitatea permisului de port armă era expirată, aceasta nu a predat arma la un armurier autorizat, în conformitate cu prevederile legale.

Pe numele ei, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma descoperită a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, s-a dispus și măsura anulării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor neletale supuse autorizării.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial