20 aprilie 2024
Ce au căutat polițiștii în gara din Târgoviște

Ce au căutat polițiștii în gara din Târgoviște

img-20180523-wa0028COMUNICAT DE PRESĂ

A treia zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii – ziua prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului

Polițiștii din Dâmbovița au continuat activitățile în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității, tema specifică fiind infracțiunile contra patrimoniului.

Astfel, polițiștii din cadrul structurii de prevenire și cei de la Transporturi au organizat o activitate de informare a cetățenilor în Gara din municipiul Târgoviște.

Copiii și adulții care au călătorit cu trenul au stat de vorbă cu polițiștii, primind sfaturi și flyere cu recomandări pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.
La Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, reprezentanții Muzeului Poliției Române au realizat o expunere cu tema Securitatea obiectelor ce fac parte din patrimoniul muzeal, pentru a-i conștientiza pe tineri cu privire la importanța protejării patrimoniului cultural național.

Totodată, pe raza întregului judeţ, poliţiştii au organizat acţiuni stradale de informare a cetăţenilor privind protejarea bunurilor personale: locuinţă, gospodării, autoturisme, obiecte personale, fiindu-le explicate modurile în care aceştia trebuie să procedeze în cazul în care sunt victime sau martori ai unor infracţiuni de furt ori înșelăciune.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial