25 aprilie 2024
Ce “artilerie” a pregătit PSD Dâmbovița pentru mitingul din Capitală! 13.500 de oameni, 47 de autobuze, 35 de microbuze, 2000 de mașini

Ce “artilerie” a pregătit PSD Dâmbovița pentru mitingul din Capitală! 13.500 de oameni, 47 de autobuze, 35 de microbuze, 2000 de mașini

miting-psd„Vom merge la miting cu 13.500 de persoane. Am contractat 47 de autobuze mari care ne vor permite să ducem 2400 de persoane, 35 de microbuze pentru circa 800 de persoane și vor fi peste 2050 de mașini proprietate personală a colegilor noștri membrii de partid, simpatizanți, care vor asigura transportul a circa 10.300 de persoane la mitingul de mâine.

De asemenea, vreau să vă informez că vom avea câteva mii de pancarde, vreo 300 de steaguri ale României și Uniunii Europene, peste 3000 de stegulețe și flyere, iar plecarea va fi începând cu ora 15:00-16:00, pentru că dorim să utilizăm la maxim capacitatea de transport a autobuzelor și microbuzelor.

Plecare va avea loc din mai multe zone, localitățile de pe Valea Dâmboviței, cele mai multe, se vor reuni la Voinești, la intersecția DN 71 cu drumul spre Bărbulețu- Izvoare, aici vor veni Văleni, Malu cu Flori, Pucheni, Cândești, Râul Alb, Pietrari, Bărbulețu. La Găești, în zona Târgului săptămânal, se vor reuni localitățile Ludești, Hulubești, Valea Mare, Gura Foii, Crânguri, Dragodana, Cobia, Mătăsaru, Mogoșani. La Petrești, în zona Primăriei, se reunesc localitățile Șelaru, Vișina, Răscăieți, Petrești, Morteni.

La Corbii Mari, se reunesc localitățile Potlogi, Corbii Mari, Uliești, Odobești. La Titu, în zona stadionului orășenesc, se reunesc localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara, Costești Vale, Nucet, Produlești, Gura Șuții, Perșinari. La Tărtășești se reunesc cei din Tărtășești, Ciocănești, Cornățelu, Conțești, Răcari, Slobozia Moară, Brezoaele, Poiana, Lungulețu.

La Crevedia se întâlnesc localitățile Crevedia, Niculești, Butimanu, Cornești, Cojasca, Finta, Dobra și Bilciurești. La Băleni, localitățile Comișani, Bucșani, Băleni. La Fieni se reunesc cei din Fieni, Moroeni, Pietroșița, Runcu, Bezdead, Buciumeni. La Aninoasa se reunesc localitățile Moțăieni, Pucioasa, Șotânga, Brănești, Vulcana Băi, Vulcana Pandele, Glodeni, Doicești și Aninoasa. La Târgoviște, în zona de intrare în Ulmi, se vor reuni cei din Târgoviște, Ulmi, Dragomirești, Tătărani, Mănești, Raciu, Lucieni, Văcărești.

La Dărmănești se reunesc cei din zona Moreni, Vârfuri, Vișinești, Valea Lungă, Iedera, Moreni, I.L. Caragiale, Dărmănești, Vlădeni, Ocnița, Gura Ocniței și Răzvad. Aceste grupuri de participanți constituite vor avea în fruntea lor parlamentarii responsabili de zonă, consilierii județeni care sunt responsabili de zonă. De asemenea vor fi toți primarii, viceprimarii și consilierii locali ai PSD.

Participarea este excelentă, numărul de persoane care și-au propus să participe la acest miting este mai mare decât cel pe care l-am estimat inițial… Există o dorință de participare foarte bună și vreau să vă spun că oamenii nu au ezitat să-și pună la dispoziția partidului, a colegilor, mașinile proprietate personală, de unde rezultă că mitingul acesta era așteptat, că membrii și simpatizanții noștri susțin demersul PSD… Sperăm că acest miting va fi un semnal de alarmă pentru întreaga societate românească în legătură cu modul în care funcționează justiția și sunt respectate drepturile și libertățile fundamentale ale omului.

Este foarte grav că la 28 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 noi avem încă discuții cu privire la rolul procurorului în cadrul sistemului public. Este foarte grav că principii fundamentale de drept, cum ar fi principiul prezumției de nevinovăție, sunt astăzi puse în discuție în mod arbitrar de persoane care au deturnat democrația și au instaurat o domnie a bunului plac în societatea românească”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial