20 aprilie 2024

Ce a spus Adrian Țuțuianu după ce a fost reales în fruntea CJ Dâmbovița!

sefi-cjd„În primul rând eu vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi exprimat astăzi prin vot «pentru » sau «împotriva» candidaturii mele la funcţia de preşedinte al CJD.

Consider că cei care au votat «pentru» fac parte din echipa care m-a susţinut în această competiţie electorală, care iată se încheie astăzi.

Cei care au votat «contra» consider că au exprimat ceea ce este normal într-o democraţie – un vot al celor care se află în opoziţie. Îmi doresc o atmosferă de colaborare, de respect reciproc.

În acelaşi timp vă asigur că voi fi, aşa cum mă cunoaşteţi unii dintre dumneavoastră, ferm, voi expune clar ceea ce doresc să facem şi cum să facem, fără să am pretenţia că sunt deţinătorul adevărului absolut.

Vă rog să vă pronunţaţi pe proiectele de hotărâri, să lucrăm în comisii, să veniţi cu propuneri, cu soluţii şi idei la lucrurile complicate pe care le avem de rezolvat.

Vă asigur că voi respecta legea, regulile democratice, algoritmul politic, acolo unde legea impune, dar în nici un caz nu voi accepta şantajul. Vă spun asta pentru că am mai avut situaţii de acest tip.

Vom sta de vorbă cu toate cărţile pe masă şi vom încerca să facem ceea ce am jurat cu toţii, adică să lucrăm pentru binele locuitorilor judeţului Dâmboviţa.

De asemenea vă asigur că voi colabora, aşa cum am făcut-o şi în mandatul precedent cu toţi primarii din toate UAT-urile, indiferent de culoarea lor politică.

Eu cred că asta este o normalitate pe care trebuie s-o consolidăm şi nu să renunţăm la lucrurile bune pe care le-am făcut în mandatul anterior….”, a încheiat preşedintele Adrian Ţuţuianu,

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial