29 martie 2024

Ce a spus Adrian Ţuţuianu după ce a fost ales senator pe listele PSD Dâmboviţa!

tutu„Este o victorie categorică şi incontestabilă a PSD atât la nivel național, cât şi în județul Dâmbovița. Rezultatele confirmă ceea ce am spus în campanie, legat de Dâmbovița, că scorul Partidului Social Democrat va începe în județ cu cifra 6 şi că PNL va fi în jurul cifrei 2, plus/minus 2, deci am fost foarte exact, am avut cele mai corecte estimări posibile şi am spus că niciunul dintre cele celelalte partide nu va face 5%. Rezultatele consolidează încrederea în PSD, iar această încredere este dată de pregătirea superioară a echipei noastre, de calitățile membrilor echipei de candidați, de efortul continuu pe care l-am făcut în precampanie şi în campanie, de întâlnirile permanente cu dâmbovițenii, de programul riguros de precampanie şi campanie şi cred eu şi de performanța administrativă a aleşilor noştri de la nivel local şi județean. Rezultatul ne obligă enorm şi suntem conştienți de greutatea victoriei.

Noi şi nimeni altcineva vom fi singurii responsabili de ce se întâmplă în România şi în județul Dâmbovița în următorii 4 ani. Rezultatul obținut de Partidul Național Liberal ne arată că aducerea aici a lui Cezar Preda de la Buzău mai mult a stricat decât a făcut bine. Dâmbovițenii sunt mult mai inteligenții decât au impresia unii sau alții. Dâmbovițenii nu pot fi păcăliți de partide cu lideri politici la second-hand. Agresivitatea personajului, încercările grosolane de manipulare, acuzațiile şi reclamațiile pe la toate uşile au contribuit din plin la eşecul Partidului Național Liberal în Dâmbovița. Este evident pentru toată lumea că Partidul Național Liberal se află în Dâmbovița într-o evidentă criză de lideri, iar Cezar Preda se înscrie pe linia implanturilor nereuşite gen Volintiru sau Miculescu.

Merg din ce în ce mai în jos, mai vine unul, mai prăbuşeşte puțin Partidul Național Liberal. Cu foarte multă acuratețe, vom obține doi senatori şi vom duce ceva şi la coşul național, vom obține cinci deputați şi vom duce ceva şi la coşul național şi cred că dl Iulică Vladu nu doarme până va vedea dacă întră în distribuirea națională. Ar fi pentru mine o mare bucurie să vedem un singur deputat PNL la Dâmbovița. În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care au crezut în noi. A fost o muncă uriaşă şi suntem conştienți de importanța acestei încrederi.

Ce pot eu să promit este că vom lupta pentru drepturile lor, pentru o țară mai puternică şi mai respectată, pentru o guvernare în interesul românilor. Vreau să mulțumesc de asemenea liderilor județeni, liderilor organizațiilor locale, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, membrilor şi simpatizanților Partidului Social Democrat. A fost o implicare exemplară din partea tuturor şi sunt mândru să fac parte din acest partid. Vreau să mulțumesc echipei de candidați pentru Senat şi Camera Deputaților. Fără exagerare, am avut cea mai puternică echipă din ultimii 26 de ani şi am făcut cea mai pozitivă campanie. O campanie în care fiecare şi-a făcut treaba, fiecare a muncit, fiecare a împins la maxim ca să ne atingem obiectivele şi ni le-am atins poate mai mult decât am crezut la începutul acestei competiții electorale.

Le mulțumesc tuturor şi vă pun că cred că nu am lucrat niciodată atât de frumos împreună ca în această campanie şi oamenii au muncit fără să comenteze prea mult… Le mulțumesc şi foştilor parlamentari că au rămas în grupurile parlamentare ale PSD, că au susținut guvernarea PSD şi inițiativele partidului atunci când a fost în opoziție şi le mulțumesc că unii dintre ei s-au implicat şi în această campanie electorală. (…)

Liberalii au primit încă un mesaj de la cetățeni. Eu am văzut mulți indivizi toxici, Volintiru era toxic, Miculescu era foarte toxic, dar unul mai toxic decât gunoierul de Cezar Preda nu am văzut, îi spun gunoier pentru că are firme care se ocupă de gunoaie. Nu a reclamat nimeni atâția oameni cât a putut să reclame acest individ în două luni pe la toate instituțiile centrale, inclusiv pe mine m-a reclamat. Nu a făcut nimeni vreodată atâtea plângeri unor oameni câte a putut să facă acest individ în două luni. (…) Guvernarea cu ALDE este obligatorie, PSD nu trebuie să rămână singur şi să fie îmbătat de victorie şi suntem un partid care se ține de cuvânt.

ALDE s-a dovedit un aliat serios şi trebuie ținut aproape pentru că niciodată nu trebuie să rămâi singur pe câmpul de bătaie. În al doilea rând eu cred că programele celor două partide pot fi uşor compatibilizate şi putem să dăm o guvernare stabilă, predictibilă şi cpmpetentă pentru următorii patru ani”, a declarat preşedintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, ales senator PSD de Dâmbovița în Parlamentul României.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial