29 martie 2024
Caz tulburător la Gura Şuţii. Fată, de 12 ani, găsită în stare de şoc, în pădure

Caz tulburător la Gura Şuţii. Fată, de 12 ani, găsită în stare de şoc, în pădure

copg8O fetiţă de 12 ani, din Gura Şuţii, a fost dusă în stare de șoc, sâmbătă seara, la spitalul din Târgoviște.

Copila a fost găsită de niște vecini într-o pădurice de lângă casă. Era speriată și nu a putut să povestească nimic din ceea ce i s-a întâmplat.

copg2Ulterior, polițiștii au aflat că fata ar fi fost bătută de tatăl său pentru că nu ar fi stat cu fratele ei mai mic, iar de teama părintelui s-a refugiat printre copaci, unde a stat mai bine de o oră, în ploaie și în frig.

fetg3Întâmplarea a avut loc în aceeași localitate în care în luna septembrie, o fetiță de 11 ani a fost ucisă de un cetățean olandez.

copg1Părinţii fetei povestesc că erau la serviciu, iar pe seară, când s-au întors acasă, au găsit-o la un magazin din sat. Tatăl recunoaşte că a certat-o, însă poliţiştii spun că ar fi fost mai mult de atât. Speriată, copila a fugit de acasă, iar timp de o oră nimeni n-a mai ştiut nimic de ea.

copg6Tatăl fetei: “Ea a plecat la un magazin, am fost după ea la magazin, am certat-o. De ce pleacă noaptea?. În timpul ăsta, ea să vină acasă, a plecat într-o pădurice. M-am dus, am căutat-o, n-am mai găsit-o. A fost găsită jos, tremura.”

După ce au văzut că fata nu mai apare acasă, rudele dar şi vecinii au pornit în căutarea ei. În cele din urmă fata a fost găsită într-o pădure.

copg5Vecin: “M-am dus lângă ea cu lanterna. Era aşa, într-o parte, lungita, jos acolo, desculţă.”

copg3Marius Buga, Pro TV: “Apropiaţii fetei au fost aduşi la secţia de poliţie pentru audieri. Între timp, copila primeşte îngrijiri la spitalul din Târgovişte, iar medicii legişti urmează să o examineze pentru a afla dacă a fost victima unei infracţiuni.

copg4Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie şi spun că au sesizat reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Drepturilor Copilului Dâmboviţa, pentru a face o anchetă în acest caz şi pentru a lua măsurile care se impun. Dacă va fi găsit vinovat de rele tratamente, tatăl risca să fie decăzut din drepturile părinteşti.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial