29 martie 2024

Case înghiţite de flăcări violente! “A ars tot, s-a terminat!”

cdoi5Două case au fost mistuite de flăcări violente în judeţul Dâmboviţa. Pentru că locuinţele sunt situate una lângă alta, vâlvătaia s-a răspândit cu repeziciune, iar până la sosirea pompierilor au fost distruse aproape în totalitate.

cdoi7Totul ar fi pornit din cauza coşului de fum deteriorat al uneia dintre clădiri. Incendiul a pornit la casa unei femei de 62 de ani, din comuna Doiceşti.

cdoiVecinii la a căror locuinţă s-au extins flăcările, spun că au avertizat rudele femeii să aibă grijă atunci când au izolat clădirea, deoarece în cazul unui incendiu nu s-ar putea interveni între cele două imobile.

cdoi4Vasile Simion, proprietarul casei arse: “Casele sunt foarte aproape una de alta. Acum a izolat, nici nu aveam cum să intru după case. Cu zăpadă d-aia. Şi cine ştie de la ce a sărit… a ars tot, s-a terminat!”

În momentul în care a izbucnit incendiul la prima casă, în cea de a doua se aflau o femeie şi copilul ei.

cdoi9Martora: “A venit soţul de la serviciu, a început – voi ce faceţi, că arde în casă! Când am ieşit, ardea tot! Am fost cu copilul în braţe, am sunat la pompieri, la salvare, d-abia au venit. Şi în final au ars două case, nu una!”

Oamenii se plâng ca pompierii au sosit cu întârziere iar casele au ars aproape în totalitate.

cdoi2Martor: “Foarte repede, în decurs de 17 minute au ars ambele capace! Atât au făcut pompierii de la Pucioasa sau de unde au venit. La şi 17 am sunat prima oară, la şi 27 a doua oară”.

cdoi8O femeie în vârstă de 62 de ani, care se afla în gospodăria unde a pornit incediul a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijirile doctorilor. Din fericire, starea ei este stabilă.

cdoi6Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă şi urmează să se stabilească cu exactitate cauza incendiului şi valoarea pagubelor.

cdoi3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial