Casă mistuită de flăcări la Decindeni, în Dragomireşti | TargovisteNEWS

Casă mistuită de flăcări la Decindeni, în Dragomireşti

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o casă din comuna Dragomirești
În acesstă noapte, în jurul orei 03:15, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe (duplex) din localitatea Decindeni (comuna Dragomirești), deplasându-se la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
În ciuda vântului puternic, pompierii târgovișteni au intervenit cu promptitudine, lichidând incendiul în cca.45 de minute.
Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică și cca. 200 kg de porumb.
Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric neizolat corespunzător.
Echipajul de ambulanță SMURD a acordat asistență medicală unei persoane (femeie – 55 ani) cu atac de panică. În urma producerii incendiului nu s-au înregistrat victime.

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]