Casă arsă în totalitate, la Dealu Frumos, în Pietroşiţa | TargovisteNEWS

Casă arsă în totalitate, la Dealu Frumos, în Pietroşiţa

Webp.net-resizeimage (1)O casă a fost distrusă de flăcări, aseară, în comuna Pietroșița, satul Dealu Frumos.

Până au ajuns pompierii acolo, locuinţa a ars complet.

“Pompierii de la Detașamentul Pucioasa și Garda Fieni au fost alertați și au intervenit cu trei autospeciale și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Dealu Frumos, comuna Pietroșița.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul și interiorul locuinței.

Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de cca.150 mp, tavan și pereți (din paiantă), elemente de tâmplărie (din lemn), pardoseală (din lemn), obiecte de mobilier, produse electrocasnice și materiale textile.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător”, precizează ISU Dâmboviţa.

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]