24 aprilie 2024
Care sunt cele mai potrivite cadouri de cununie civilă pentru mirii din Târgovişte? (P)

Care sunt cele mai potrivite cadouri de cununie civilă pentru mirii din Târgovişte? (P)

nunLa orice cununie civila, invitatii trebuie sa mearga cu un dar, care sa reprezinte un ajutor pentru tinerii casatoriti care pornesc impreuna pe acelasi drum. In cazul in care esti din Targoviste si te pregatesti sa mergi la o astfel de ceremonie si nu stii care este cadoul potrivit pentru miri, trebuie doar sa alegi unul dintre cadourile de mai jos.

Alege doar ceea ce crezi ca se potriveste tinerilor proaspat casatoriti si lucrurile de care crezi ca au nevoie, deoarece nevoile si dorintele difera de la o pereche la alta. Spre exemplu, daca esti de parere ca au nevoie de un ceas desteptator, fiindca sunt mereu intarziati, ofera-le unul in dar, de care sa legi o fundita rosie.

Iata care sunt cele mai inspirate cadouri de cununie civila pentru persoanele din Targoviste:

·        Vesela

Un set de farfurii si tacamuri asortate nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Astfel, daca gasesti un pachet de vesela cu un model surprinzator,  nu sta pe ganduri, ci ofera-le mirilor in dar acest cadou deosebit. Este foarte important ca la alegerea acestuia sa pui pret pe personalitatea celor doi tineri si pe gusturile lor pentru a fi cu adevarat indragit de acestia.

·        Lenjerie de pat de inalta calitate

Foarte multe persoane nu pun pret pe seturile de lenjerii de lux, ci pe cearsafurile si fetele de perna din materiale de proasta calitate, care fac pielea sa transpire. Orele de somn trebuie sa fie cat mai profunde, pentru a putea fi productiv si bine dispus o zi intreaga, motiv pentru care nu este exclus sa oferi in dar un set de lenjerie din bumbac, care sa bucure pielea la atingere.

 

nun1Cafetiera

Nu exista om care sa nu aiba nevoie de o cafetiera. Daca mirii sunt prieteni de-ai tai apropiati si stii ca adora cafeaua in toate formele ei, atunci ofera-le o cafetiera automata, care sa le prepare cafeaua in fiecare dimineata la o ora fixa. Este un cadou foarte util si practic, care poate usura si infrumuseta cu mult viata oricarui om.

·        Aspirator

In ziua de astazi, nu se mai foloseste matura pentru a aduna mizeria din casa, ci aspiratorul. Printre cadourile pentru cununie civila se numara si acest produs, care este regasit in toate casele. Cu toate acestea, un astfel de dar poate fi facut doar in cazul in care mirii urmeaza sa se mute impreuna, sa pleace de la parinti de acasa.

·        Oala sub presiune

Orice femeie care se marita si se muta impreuna cu sotul sau trebuie sa invete sa gateasca, deoarece iesirile dese la restaurantele nu sunt o solutie buna pentru buzunar. Astfel, daca mireasa iubeste sa gateasca sau isi doreste sa inceapa sa faca acest lucru, ofera in dar o oala sub presiune de inalta calitate. In aceasta se pot gati cele mai delicioase preparate, de la ciorbe si pana la zacusca.

In cele din urma, alege unul dintre aceste cadouri si cu siguranta nu vei da gres! Daca tot nu esti hotarat, incearca sa afli indici chiar de la miri legat de ce ar avea nevoie.

Sursa foto: Unsplash.com

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial