25 aprilie 2024
Caravana educaţională Guerilla Verde vine la Târgovişte!

Caravana educaţională Guerilla Verde vine la Târgovişte!

guerillaIn perioada octombrie – noiembrie a.c. va avea loc cea de-a XII-a editie a Caravanei educationale Guerilla Verde, de aceasta data in orasele Bucuresti, Pitesti, Targoviste, Slobozia, Slatina si Calarasi.

Proiectul se deruleaza sub egida Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerului Educatiei,  ANPM si cu sprijinul primariilor si inspectoratelor scolare ale oraselor gazda.

Obiectivul campaniei il reprezinta  determinarea tinerilor sa aiba initiative concrete pentru protectia mediului. Invitatia de participare la proiectiile de filme cu mesaj ecologic oferite de organizatori reprezinta punctul de pornire in acest sens.

Desfasurare: proiectiile sunt organizate in incinta scolilor si universitatilor partenere, fiecare intalnire cu tinerii este insotita de dialogul dintre ONG-urile de mediu nationale si locale, care ii vor indruma catre un comportament ecologic corect si catre actiuni de voluntariat. Guerilla Verde va pune la dispozitia scolilor logistica necesara implementarii unui program de colectare selectiva a dozelor din aluminiu, prin intermediul Asociatiei ALUCRO – Every Can Counts.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial