18 aprilie 2024

CÂNDEŞTI: A plecat să se răcorească în râu, dar s-a trezit într-un film de groază!

cadav1Un tanar din Candesti a avut parte de o dureroasa surpriza, in timp ce se scalda intr-un rau de la marginea satului.

In albie, printre niste busteni, a gasit prins un cadavru. Criminalistii sositi la fata locului au stabilit ca ramasitele omenesti apartin unui barbat de 52 de ani, dintr-o comuna invecinata, disparut de acasa in preajma Pastelui.

Cadavrul a iesit la iveala pe Raul Dambovita, la marginea localitatii Candesti. Tanarul care a descoperit trupul a sunat imediat la 112 si a dat alarma. La fata locului au venit pompierii si politistii criminalisti.

cadav2Martor: Era bagat intr-o butura, se vede destul de bine, este de o luna si jumatate disparut. Au venit rudele, l-au recunoscut.

Pompierii au scos la mal cadavrul, dupa o interventie dificila.

Plutonier adjutant Claudiu Galie, Garda de Interventie Pompieri Voinesti: Am actionat cu motofierastraul din dotare, veste de salvare, cordite, pentru extragerea persoanei inecate. Interventia a fost dificla din cauza debitului crescut, a copacilor care s-au adunat pe albia raului.

cadav4Anchetatorii au banuit imediat ca este vorba despre un barbat de 52 de ani, din comuna Malu cu Flori, dat disparut in preajma Pastelui, si au chemat rudele sa-l identifice. Oamenii le-au confirmat suspiciunile si se tem ca victima a fost omorata.

Ginerele victimei: Am constatat ca el este, e o moarte suspecta. Are urme de violenta pe trup, da, se vede ceva, in zona spatelui. Se vede vanataie asa, e ceva cu violenta.

cadav3Anchetatorii nu pot confirma deocamdata o asemenea ipoteza: nu au stabilit nici data, nici cauza decesului.

Legistii vor fi cei care vor da verdictul dupa ce vor face necropsia. Trupul fara viata a fost dus la Serviciul de Medicina Legala, la Targoviste, intre timp, politistii continua Ancheta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial