28 martie 2024
Campionii! Poliţiştii de la Găeşti, numărul 1 pe judeţ

Campionii! Poliţiştii de la Găeşti, numărul 1 pe judeţ

pol-gae-compCompetiții sportive organizate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița cu prilejul Zilei Poliției Române

În cadrul activităţilor premergătoare aniversării Zilei Poliţiei Române, conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Dâmbovița oferă polițiștilor posibilitatea de a participa la diverse manifestări sportive.

Startul competițiilor s-a dat luni, 4 martie a.c., când 13 echipe formate din polițiști de la nivelul polițiilor municipale și orășenești, inclusiv de la secțiile de poliție rurale din arondare, de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Criminalistică, Comunicații Și Informatică, Ordine Publică și Investigații Criminale și de la Serviciul Județean Transporturi Feroviare și-au demonstrat abilitățile și spiritul de echipă în cadrul celui mai popular sport din lume, fotbalul.

Și anul acesta, pe locul I s-a clasat echipa Poliției Orașului Găești. Următoarele 2 locuri au fost câștigate de echipa de la Biroul Ordine Publică Târgoviște și de la Poliția Orașului Pucioasa.

De asemenea, 12 polițiști de la Serviciul Operațiuni Speciale, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și de la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița au concurat pentru obținerea unor cupe și diplome la tenis de câmp.

Premierea câștigătorilor va avea loc luni, 25 martie, la Corpul K al Universității Valahia din Târgoviște, în cadrul ședinței festive ocazionate de sărbătorirea Zilei Poliției Române.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial