Campanie pentru susţinerea Centrului de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații | TargovisteNEWS

Campanie pentru susţinerea Centrului de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații

militari-veteraniÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII !!!
DONEAZĂ 2 EURO, prin SMS la 8833,
pentru Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD).

***…
O inițiativă de suflet a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, Izvorâtorul de Mir” este de a reuși la sfârșitul anului să deschidă porțile PRIMULUI CENTRU DE RECUPERARE ȘI REFACERE din România al celor care au luptat în Teatrele de Operații și care au rămas cu sechele pe trup și suflet pentru tot restul vieții, având ca scop recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani și a militarilor răniți cât și a celorlalți membrii ai asociației.
Au luptat și pentru binele nostru al tuturor, pentru liniștea copiilor noștri. Și-au respectat jurământul depus, indiferent de vremuri sau stare. De aceea vă rugam din suflet,împreună putem să-i ajutăm să ducă o viață normală, să se poată trata în România alături de familiile lor.
” DAR DIN DAR SE FACE RAI”
Iar pentru militarii veterani ai Teatrelor de Operații RAIUL înseamnă să se poată trata alături de familie, să spună „TE IUBESC” oricând copiilor, soției sau părinților.
Pentru noi contează orice bănut strâns,înseamnă încă o zi de speranță,așa ca vă rugăm DONAȚI PENTRU Primul Centrul de Recuperare, Refacere şi Reabilitare al Veteranilor şi Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații (CRRR- AMVVD).
ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII !!!
Vă multumim din suflet.

 

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]