25 aprilie 2024
Călătorie de groază! “I-am spus să oprească. Nu a vrut. M-am aruncat pe el la volan!”

Călătorie de groază! “I-am spus să oprească. Nu a vrut. M-am aruncat pe el la volan!”

sofe6Călătorie de groază pentru un bărbat de 42 de ani dintr-un sat din Dâmbovița. Omul s-a suit la ocazie într-o mașină condusă de un bucureștean, însă în scurt timp și-a dat seama că acesta duhnea a băutură și conducea în zig-zag.

Pasagerul povestește că zadarnic i-a cerut insistent șoferului să îl lase să coboare. După 20 de kilometri, s-a produs inevitabilul accident.

sofe3Accidentul a avut loc pe Drumul Național 71, la intrarea în localitatea Ilfoveni.

La volan se afla un bărbat de 48 de ani din București.

sofe7Pasagerul care a făcut imprudența să se urce, la ocazie, în mașina acestuia, povestește că a trecut prin clipe de groază.

Când și-a dat seama că șoferul este beat, a încercat din răsputeri să îl convingă să oprească dar individul a accelerat și mai tare.

sofe8Marius Șerbănoiu, pasager: „M-am rugat de el să îmi dea drumul, să mă lase undeva în parcare. ”

Reporter: „V-ați dat seama că e băut? ”

sofe9Marius Șerbănoiu, pasager: „Da, mi-am dat seama. Mi-am pus centura, m-am ținut foarte… nu a vrut să oprească. Mergea foarte rău pe asfalt, stânga-dreapta,i-am zis, oprește, oprește! N-a oprit și a oprit în final în șanț. M-am aruncat pe el, acolo am sărit pe el…”

Cel acuzat recunoaște că a băut mult, ieri, de ziua să onomastica, dar susține că nu l-ar fi sechestrat pe pasager.

sofeȘoferul cercetat: „Îl luasem la ocazie, da”.
Reporter: „Și spune că la un moment dat a vrut să coboare și nu l-ați lăsat”.
Șofer: „Așa a declarat dansul. Nu a vrut să coboare niciun moment.”
Reporter: „Ați consumat alcool? ”
sofe5Șofer: „Aaa, da… a fost ziua mea ieri…”
Reporter: „Putea să moară pasagerul.”
Șofer: „Nu putea să moară, i-am spus să își pună centura”

Cei aflați în trafic au observat că șoferul conducea haotic.

Martor: „Dintr-o dată, n-a mai virat, n-a mai făcut nimic! A mers drept,putea să moară dacă nu era copacul ăla, accelera tare!”

sofe4Martor: „E nenorocit, ce să zic, criminal pe drum, dacă așa l-a dus capul. Dacă nu era pomul ăla se ducea, îl omora!”

La locul accidentului au ajuns echipajele de la ambulanță și poliție. Pasagerul, rănit la mâna dreaptă, a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Șoferul băut a scăpat fără nici o zgârietură, însă testat de polițiști, s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,92 la mie.

sofe1Șoferul a fost transportat la Spitalul Județean din Târgoviște, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a i se stabili alcoolemia. Între timp, polițiștii i-au reținut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influență alcoolului, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

sursa – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial