25 aprilie 2024
VIDEO! CADAVRUL DIN VITRINĂ! Un patron a fost găsit spânzurat în magazinul pe care îl avea în piaţa din Titu!

VIDEO! CADAVRUL DIN VITRINĂ! Un patron a fost găsit spânzurat în magazinul pe care îl avea în piaţa din Titu!

cadavru2Vitrina unui magazin din orasul Titu, le-a oferit trecatorilor o imagine sinistra, miercuri dimineata.

Proprietarul magazinului s-a sinucis marti noapte, chiar printre manechinele de plastic. Trupul neinsufletit a fost descoperit cu groaza de o clienta venita la cumparaturi, in piata centrala a orasului. Cunoscutii spun ca barbatul era coplesit de necazuri: nevasta i-a murit acum doua luni, fiul i-a ramas paralizat in urma unui accident si, peste toate, era dator vandut la banci, rude si camatari.

Imaginea barbatului de 60 de ani, zacand fara viata intre haine si manechine, i-a infiorat pe toti cei care au avut drum miercuri dimineata prin piata centrala din orasul Titu. Felul in care si-a luat zilele arata ca omul a vrut ca gestul lui sa fie vazut de intreaga lume. Viata il lovise crunt iar acum era inglodat in datorii, spun apropiatii.

Maria Ciobanu, clienta: “Era foarte abatut si suparat, era dator la camatari.”

Necazurile barbatului au aparut cand fiul lui, de 40 de ani, plecat la munca in Spania, a suferit un accident in urma caruia i-au paralizat ambele picioare. Toti banii pe care ii castiga din micul magazin de haine, ii trimitea baiatului, pentru operatii, tratamente si recuperare. Bietul om a fost nevoit sa se imprumute la banci, la rude si chiar la camatari. Coplesita de necazuri, nevasta lui s-a stins la inceputul anului, dupa un atac cerebral.

Cumnata victimei: “Murise si sotia, si baiatul era bolnav, nu mi putea sa faca fata necazurilor, ajunsese sa manance doar un covrig pe zi stiu ca avea datorii foarte mari.”

Inglodat in datorii, barbatul si-a vandut apartamentul din orasul Titu si se mutase la casa intr-o localitate din apropiere. Nici asa nu a reusit sa restituie banii celor de la care se imprumutase si a recurs la sinucidere.

Politistii au gasit in magazin si un bilet de adio in care barbatul spune clar ca datoriile l-au impins la gestul extrem.

cadavru cadavru1 cadavru3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial