Cadavru mutilat de animale, descoperit de un câine, în Dâmbovița. Cine este victima | TargovisteNEWS

Cadavru mutilat de animale, descoperit de un câine, în Dâmbovița. Cine este victima

cadv4Bărbatul de 77 de ani din Dâmbovița, dispărut la începutul lunii, a fost descoperit marți fără suflare la câteva sute de metri de casă, într-o zonă împădurită.

Trupul neînsuflețit era în stare de putrefacție și prezenta urme de mușcături de animale. Anchetatorii urmează să afle cum și-a găsit omul sfârșitul, moartea lui fiind învăluită în mister.

dispp5Bărbatul din comuna Crângurile nu a mai dat niciun semn de viaţă din 1 iulie. În acea zi şi-a vizitat o vecină, apoi parcă a intrat în pământ. Familia şi cunoscuţii l-au căutat fără oprire, dar în zadar. După mai bine de o săptămână, un câine a fost cel care i-a dus spre cadavrul aflat într-o zonă împădurită, în apropiere de case.

cadv6Martor: Nepoţelul meu, fiind în vacanţă, a dat drumul unui căţeluş. Şi a venit cu miros de leş acasă şi murdar de grăsime. I-am spus să îi dea drumul din nou, s-a dus în acelaşi loc, a anunţat familia. După miros au depistat un vecin şi fiul domnilor.

Rudele omului se gândesc că acesta a fost atacat de animale sălbatice, dar nu îşi explică cum a ajuns acolo.

cadvSoţia victimei: L-a găsit descompus de tot.
Reporter: Ce bănuiţi că s-a întâmplat?
Soţia victimei: Poate că l-au atacat şi animalele.
dispp6Fiica victimei: Ceva suspect, cum a ajuns până acolo? Dacă îi era rău nu ajungea până acolo.

cadv5Ancheta poliţiştilor este în plină desfăşurare.

Familia bărbatului dispărut a rămas deocamdată cu multe semne de întrebare. Aşteaptă rezultatul final al necropsiei.

cadv2Medicii legişti au trimis analize către laboratorul de specialitate, din Capitală, iar la finalizarea cercetărilor urmează să se stabilească exact ce i-a cauzat moartea omului, a transmis Marius Buga, corespondentul Ştirilor Pro TV.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]