29 martie 2024
Ca-n filmele cu proşti! Proiectul complexului de nataţie din Târgovişte NU PREVEDE ALIMENTAREA CU APĂ A ŞTRANDULUI!

Ca-n filmele cu proşti! Proiectul complexului de nataţie din Târgovişte NU PREVEDE ALIMENTAREA CU APĂ A ŞTRANDULUI!

strand“Dupa analiza prezentata in conferinta de presa, am luat la picior obiectivul de investitii.

Am cerut la fata locului lamuriri concrete constructorului in legatura cu problemele care au generat necesitatea revizuirii proiectului tehnic initial si am constatat ca sunt situatii de-a dreptul neasteptate, ca sa folosesc un termen elegant: la anumite lucrari de asfaltare era prevazut direct al doilea strat de asfalt, fara ca primul strat sa fie prins in proiect, alimentarea cu apa a strandului lipsea, etc.

Am discutat apoi foarte apasat cu proiectantul, fara a-mi ascunde nemultumirea fata de prestatia sa de pana acum si i-am explicat ca ma intereseaza in primul rand finalizarea proiectului si astept mult mai multa implicare si interes.

Cu toate aceste probleme, acum identificate foarte clar, cu masurile de remediere a deficientelor foarte bine cristalizate, am incredere ca vom reusi finalizarea proiectului in acest an.

In loc de concluzie, spun foarte raspicat ca nu voi abandona nici in continuare aceasta maniera foarte concreta si transparenta de abordare a lucrurilor, indiferent de situatiile care vor aparea”, a declarat primarul interimar al Targovistei, Cristi Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial