20 aprilie 2024

CA-N FILME! Un şofer din Argeş, fugărit de poliţişti pe DN 71, între Mircea Vodă şi Ilfoveni! De ce gonea de rupea pământul

acct1Beat şi cu permisul suspendat, un argeşean, de 38 de ani, a făcut circ, noaptea trecută, cu poliţiştii din Dâmboviţa!

Agenţii au vrut să îl oprească în trafic, pe DN 71, la Mircea Vodă. Şoferul a ignorat semnalele poliţiştilor şi a accelerat din ce în ce mai tare.

Autospeciala de poliţie a pornit în urmărirea fugarului, iar la Ilfoveni s-a reuşit prinderea lui. Individul avea motive puternice să nu oprească – avea permisul suspendat şi consumase alcool.

Toate aceste infracţiuni l-au trimis în arestul IPJ Dâmboviţa, pentru 24 de ore, iar acum poliţiştii cer arestarea lui preventivă.

“La data de 03 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut pentru 24 de ore un bărbat din județul Argeș, bănuit de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea de măsuri preventive.

În cursul nopții de 03 decembrie a.c., acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, cu o viteză peste limita legală prevăzută pentru acel sector de drum.

Conducătorul auto nu a respectat indicațiile polițiștilor de a opri vehiculul, fiind imobilizat pe raza localității Ilfoveni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a șofa.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial