Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi | TargovisteNEWS

Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi

detinuti140 de persoane private de libertate vor participa la

Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri, 8 iunie 2018, începând cu ora 10.00, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate din Penitenciarul Mărgineni și Penitenciarul Găești.

Protocolul de colaborare încheiat între AJOFM Dâmbovița și cele două Penitenciare asigură cadrul legal pentru desfășurarea de activități menite să contribuie la creșterea șanselor de ocupare a persoanelor aflate în perioada de executate a pedepselor privative de libertate.

Din datele furnizate, rezultă că vor participa între 35 – 40 de persoane din Penitenciarele Mărgineni și Găești, din care 10 persoane sunt calificate în meserii precum:lăcătuș mecanic, sudor, zidar, zugrav, iar ceilalți fără calificare..

Până la acest moment sunt ofertate 82 de locuri de muncă, cele mai multe fiind de operator cablaje auto.

 

Constanta Anghel

Director Executiv

Daniela Stanca – Compartiment RUSCSCC

Inspector superior

Întocmit

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]