Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi | TargovisteNEWS

Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi

detinuti140 de persoane private de libertate vor participa la

Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri, 8 iunie 2018, începând cu ora 10.00, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate din Penitenciarul Mărgineni și Penitenciarul Găești.

Protocolul de colaborare încheiat între AJOFM Dâmbovița și cele două Penitenciare asigură cadrul legal pentru desfășurarea de activități menite să contribuie la creșterea șanselor de ocupare a persoanelor aflate în perioada de executate a pedepselor privative de libertate.

Din datele furnizate, rezultă că vor participa între 35 – 40 de persoane din Penitenciarele Mărgineni și Găești, din care 10 persoane sunt calificate în meserii precum:lăcătuș mecanic, sudor, zidar, zugrav, iar ceilalți fără calificare..

Până la acest moment sunt ofertate 82 de locuri de muncă, cele mai multe fiind de operator cablaje auto.

 

Constanta Anghel

Director Executiv

Daniela Stanca – Compartiment RUSCSCC

Inspector superior

Întocmit

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]