Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi | TargovisteNEWS

Bursa locurilor de muncă pentru deţinuţi

detinuti140 de persoane private de libertate vor participa la

Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri, 8 iunie 2018, începând cu ora 10.00, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate din Penitenciarul Mărgineni și Penitenciarul Găești.

Protocolul de colaborare încheiat între AJOFM Dâmbovița și cele două Penitenciare asigură cadrul legal pentru desfășurarea de activități menite să contribuie la creșterea șanselor de ocupare a persoanelor aflate în perioada de executate a pedepselor privative de libertate.

Din datele furnizate, rezultă că vor participa între 35 – 40 de persoane din Penitenciarele Mărgineni și Găești, din care 10 persoane sunt calificate în meserii precum:lăcătuș mecanic, sudor, zidar, zugrav, iar ceilalți fără calificare..

Până la acest moment sunt ofertate 82 de locuri de muncă, cele mai multe fiind de operator cablaje auto.

 

Constanta Anghel

Director Executiv

Daniela Stanca – Compartiment RUSCSCC

Inspector superior

Întocmit

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]