Bucătarul şef dispărut din Târgovişte a fost găsit mort, într-o râpă, la Cota o mie | TargovisteNEWS

Bucătarul şef dispărut din Târgovişte a fost găsit mort, într-o râpă, la Cota o mie

buc2Bucătarul din Târgoviște, care de aproape două săptămâni parcă intrase în pământ, a fost găsit sâmbătă seară fără suflare într-o râpă, la cota o mie, la limita dintre județele Dâmbovița și Prahova.

buc5Bărbatul în vârstă de 63 de ani a dispărut fără urmă după ce iubita îi spusese că vrea să pună capăt relației. dispt-tgvAnchetatorii au început cercetările pentru a stabili cum și-a găsit omul sfârșitul.

buca1Trupul neînsufleţit al bărbatului de 63 de ani, din Târgovişte, dispărut în 21 ianuarie, a fost descoperit sâmbătă seară în apropiere de Mănăstirea Înălţarea Domnului, de la cota o mie, în zona montană a judeţului Dâmboviţa.

buc6Câțiva turiști care treceau prin zonă au zărit cadavrul și au sunat la 112. În scurt timp, zona a fost împânzită de polițiștii criminaliști, iar acum aceștia strâng probe pentru a afla cum și-a pierdut viața bărbatul.

buc4Stareţul lăcaşului de cult susţine că nu l-a zărit pe om prin zonă.

Bucătarul a fost văzut pentru ultima oară în viaţa de o fostă colegă, angajată a unei pensiuni.

bucVasilica Penchiu, fostă colegă: “Era cam abătut, cam supărat așa, puțin. Mi-a spus că vine să se cazeze aici, că așteaptă o fată. Apoi zice: ”Hai că merg până la cota o mie și îmi revin”. Nu a mai revenit.”

dispt5Bucătarul a dispărut după ce iubita l-a anunţat că îl părăseşte. Femeia povestea acum câteva zile ca bărbatul a început să-i trimită mesaje prin care ameninţa că îşi va pune capăt zilelor, aşa că a decis să anunţe poliţia.

buc8A amenințat că își va face rău cu ceva timp în urmă”, spune femeia.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti, care, în urma autopsiei, vor stabili cum a murit bărbatul.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]