Bucătarul şef dispărut din Târgovişte a fost găsit mort, într-o râpă, la Cota o mie | TargovisteNEWS

Bucătarul şef dispărut din Târgovişte a fost găsit mort, într-o râpă, la Cota o mie

buc2Bucătarul din Târgoviște, care de aproape două săptămâni parcă intrase în pământ, a fost găsit sâmbătă seară fără suflare într-o râpă, la cota o mie, la limita dintre județele Dâmbovița și Prahova.

buc5Bărbatul în vârstă de 63 de ani a dispărut fără urmă după ce iubita îi spusese că vrea să pună capăt relației. dispt-tgvAnchetatorii au început cercetările pentru a stabili cum și-a găsit omul sfârșitul.

buca1Trupul neînsufleţit al bărbatului de 63 de ani, din Târgovişte, dispărut în 21 ianuarie, a fost descoperit sâmbătă seară în apropiere de Mănăstirea Înălţarea Domnului, de la cota o mie, în zona montană a judeţului Dâmboviţa.

buc6Câțiva turiști care treceau prin zonă au zărit cadavrul și au sunat la 112. În scurt timp, zona a fost împânzită de polițiștii criminaliști, iar acum aceștia strâng probe pentru a afla cum și-a pierdut viața bărbatul.

buc4Stareţul lăcaşului de cult susţine că nu l-a zărit pe om prin zonă.

Bucătarul a fost văzut pentru ultima oară în viaţa de o fostă colegă, angajată a unei pensiuni.

bucVasilica Penchiu, fostă colegă: “Era cam abătut, cam supărat așa, puțin. Mi-a spus că vine să se cazeze aici, că așteaptă o fată. Apoi zice: ”Hai că merg până la cota o mie și îmi revin”. Nu a mai revenit.”

dispt5Bucătarul a dispărut după ce iubita l-a anunţat că îl părăseşte. Femeia povestea acum câteva zile ca bărbatul a început să-i trimită mesaje prin care ameninţa că îşi va pune capăt zilelor, aşa că a decis să anunţe poliţia.

buc8A amenințat că își va face rău cu ceva timp în urmă”, spune femeia.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti, care, în urma autopsiei, vor stabili cum a murit bărbatul.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]