19 aprilie 2024
BOMBĂ! Ce lovitură mai primește Adrian Țuțuianu DE UNDE NU SE AȘTEPTA!

BOMBĂ! Ce lovitură mai primește Adrian Țuțuianu DE UNDE NU SE AȘTEPTA!

tutuianu-dragnea.jpg-22Președintele PSD Liviu Dragnea îi mai dă o veste proastă fostului ministru al MapN, Adrian Țuțuianu. Acesta nu-l va susține pentru a rămâne în continuare la șefia Comisiei de control al SRI.

Chestionat dacă îl va susține pe Adrian Țuțuianu pentru a rămâne la conducerea Comisiei de control al SRI, Liviu Dragnea a răspuns că „Nu, pentru că, aşa cum era firesc de mai mult timp, au început procedurile pentru înlocuirea dumnealui de la comisia SRI, pentru că eu nu cred că sau cineva se gândea că poate să fie şi ministru (n.r. al Apărării) şi preşedinte la Comisiei SRI şi secretar al Senatului. Odata procedurile declanşate, am discutat deja în partid, în weekend, şi le continuăm”

Dragnea a spus că măsură demisiei nu a fost prea drastică, având în vedere reacțiile care au apărut atât în interior, cât și exterior după comunicatul remis de MapN.

Întrebat de jurnalişti dacă nu este o măsură cam drastică să ceară demisia unui ministru pentru o problemă strict de comunicare din interiorul ministerului, Dragnea a spus: “Nu e vorba strict de comunicare. Nu ştiu dacă aţi văzut şi reacţiile unor ofiţeri. În momentul în care apare un astfel de comunicat nu este un comunicat de la un minister mic, care nu are urmări. A produs foarte multă panică şi temeri în rândul Ministerului Apărării Naţionale şi în exterior. (…) Salut această decizie. Decizia e luată”.

sursa – stiripesurse.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial