29 martie 2024
Dichiu: Un BMW a rămas împotmolit pe drumul din munte! Jandarmii le-au sărit în ajutor pasagerilor

Dichiu: Un BMW a rămas împotmolit pe drumul din munte! Jandarmii le-au sărit în ajutor pasagerilor

20140531_103952Doi turişti bucureșteni care se aflau în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniţi de jandarmii montani.

Astăzi, 31 mai a.c., în urma unei solicitări telefonice un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga a intervenit în zona Dichiu din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea unor persoane care, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DJ 713 Cota 1000-Dichiu-Piatra Arsă, nu au mai putut continua deplasarea, drumul devenind greu accesibil din cauză că autovehiculul avea garda la sol joasă.

În urma intervenţiei jandarmilor montani cei 2 turişti, un bărbat și o femeie din Municipiul București au fost sprijiniţi și conduși în condiții de siguranță până la un hotel din zona Peștera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial