19 aprilie 2024
Biblioteca Judeţeană Târgovişte – „Suntem copii ai Europei”

Biblioteca Judeţeană Târgovişte – „Suntem copii ai Europei”

REGULAMENT

CONCURS „Suntem copii ai Europei”

Data: 1 iunie 2012

Locaţie: Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

Ajunsă la cea de-a patra ediţie, manifestarea dedicată Zilei Internaţionale a Copilului, sub egida “Suntem copii ai Europei”, doreşte să implice copii, părinţi şi tineri, nepoţi şi bunici. Activitatea concurs va avea loc vineri, 1 iunie 2012, la Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene ”Ion Heliade Rădulescu„ Dâmboviţa, începând cu orele 10.00. În dorinţa de a promova o gândire europeană şi de a populariza fenomenul de “Uniune Europeană” în rândul celor mici şi, în acelaşi timp, de a informa populaţia asupra beneficiilor aduse de către aceasta, vă aşteptăm, cu mic, cu mare, să sărbătorim împreună. Vă vom întâmpina cu surprize şi cadouri.

În cadrul activităţii va avea loc un complex de concursuri la care vor participa delegaţii a câte 4 elevi de la clasele a III-a şi a IV-a de la şcolile din judeţul Dâmboviţa care vor concura pentru premiile puse la bătaie. Fiecare delegaţie va reprezenta o ţară a Uniunii Europene care vor fi stabilite prin tragere la sorţi în data de 25 mai 2012, după ce toate delegaţiile sunt înscrise. Toate echipajele vor avea acelaşi timp de lucru. În cazul în care un delegat/o echipă se retrage, prof. coordonator/ delegatul /echipa retras/ă trebuie să îşi găsească un înlocuitor. Premiile oferite sunt substanţiale.

ATENŢIE: toate activităţile sunt punctate – de la respectarea criteriilor de selecţie până la comportamentul participanţilor, susţinători ai echipei în sală (aceştia îşi pot încuraja echipa, dar numărul acestora nu poate depăşi 10).

Dosarele incomplete nu vor intra în concurs.

În cadrul delegaţiei, fiecare elev va avea câte o sarcină, după cum urmează:

a. – doi elevi vor participa la proba de desene pe tema Copiii şi poveştile Europei. (materialele necesare sunt aduse de concurenţi). b. – un elev va fi ambasadorul ţării şi va prezenta câteva idei despre ţara pe care o reprezintă, într-un mod cât mai original; c. – un elev va cânta pe negativul unei melodii sau acompaniat (din repertoriul internaţional) – maxim 5 minute. Nu se acceptă duete. d. – întreaga echipă va prezenta un dans la alegere;

Aceasta este şi ordinea în care vor fi efectuate probele în concurs.

Elevii se vor înscrie pe baza unui dosar care va cuprinde:

– Nume, prenume al copiilor care fac parte din delegaţie, precum şi sarcinile pe care aceştia le au de îndeplinit în concurs. – unitatea de învăţământ, clasa, prof coordonator – E-mail şi nr. de telefon mobil al învăţătorului coordonator care va face extragerea la sorţi a ţării în data de 25 mai 2012. – tabel cu numele şi prenumele persoanelor care vor participa în calitate de elevi susţinători, însoţitori/coordonatori, semnat şi ştampilat de conducerea şcolii (model anexat la prezentul regulament). – o planşă cu tema Copiii şi Europa (realizată de toţi concurenţii).

Temele trebuie realizate în întregime de elevi, rolul învăţătorului coordonator este numai acela de a îndruma copiii.

Dosarele vor fi depuse până la data de 25 mai 2012, ora 12.00, pe e-mail sau direct la Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte al Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa.

Pe baza dosarelor se va face selecţia delegaţiilor participante care vor fi anunţate în data de 25 mai 2012, ora 14.00. ATENŢIE la originalitate !!!!!!!!

ATENŢIE: LA PROBELE LA CARE VOR PARTICIPĂ DELEGAŢIILE, NU AU VOIE SĂ PARTICIPE SUSŢINĂTORII.

Informaţii suplimentare :

e-mail: office@edtargoviste.ro;

telefon: Vlăduţ Andreescu – 0724477991.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial