20 aprilie 2024
BETON! Gică Popescu vrea Academie de Fotbal la Târgovişte!

BETON! Gică Popescu vrea Academie de Fotbal la Târgovişte!

La început un zvon, vestea că Gică Popescu intenţionează să investească la CSM Târgovişte, o echipă de Liga a-3-a înfiinţată în urmă cu un an şi jumătate şi finanţată de Consiliul Local, prinde contur. Totul a plecat de la propunerea înaintată de Florin Popescu, preşedintele CJ Dâmboviţa, un împătimit al sportului rege. Volubil, “Baciul” a vorbit deschis pe marginea subiectului, unul pe care îl pregăteşte cu mare atenţie.

– Este adevărat că vreţi să investiţi la CSM Târgovişte? – A venit o propunere în acest sens din partea domnului preşedinte Florin Popescu, am purtat câteva discuţii preliminare şi mă onorează o colaborare cu acest om. Nu ştiu dacă a practicat fotbalul în tinereţe, dar observ că îi place foarte mult şi vrea să demarăm împreună un proiect bazat pe depistarea şi creşterea juniorilor. Dacă din partea oficialităţilor din Craiova nu am simţit nicio fărâmă de intentie în sensul unei colaborări, iată că cele de la Târgovişte vor să realizăm împreună o puternică academie de fotbal. Rămâne să ne aşezăm din nou la masa tratativelor şi vom încerca să atragem în proiectul nostru şi alţi oameni de afaceri. – Este posibil să transferaţi şcoala de fotbal de la Craiova, la Târgovişte? – Repet, dacă negocierile vor avea finalitatea dorită, voi îndruma mulţi dintre jucătorii de la Şcoala Gică Popescu către CSM Târgovişte, echipă care luptă să se menţină în eşalonul trei. E limpede că vom încerca ca la Târgovişte să punem bazele unui sistem piramidal de creştere şi promovare a tinerelor talente, pe care le vom selecţiona din toată ţara. Va trebui să facem corect fiecare pas, să o luăm de jos, să construim cu seriozitate şi inteligenţă un proiect deloc uşor, în condiţiile crizei actuale.

“Suspendarea lui Mutu nu va fi mai mare de 4 luni”

– Ce spuneţi de Mutu, să fie ăsta finalul carierei sportive?
– Nu vă pripiţi, Adrian nu va primi o suspendare mai mare de 3 sau 4 luni. Este evident că a greşit şi nu este permis să apeleze la o anumită medicamentaţie fără să consulte un specialist. Un profesionist nu are voie să facă astfel de greşeli. Adrian a văzut că medicamentul are un efect benefic asupra celor din jur şi l-a folosit şi el, de teamă să nu ia în greutate. Oricât de mult ţi-ai dori să te încadrezi într-un tipar fizic, medicamentaţia nu o iei de capul tău. Cu toate acestea, indiferent de speculaţii, cred că Mutu va mai juca fotbal şi că va pierde doar acest retur de campionat.

COSTIN MIHAI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial