16 aprilie 2024
Beleaua din centrul Târgoviştei! “Voi rezilia contractul!”

Beleaua din centrul Târgoviştei! “Voi rezilia contractul!”

mviteazu„Legat de investiţia la Piaţa Mihai Viteazul, nu am reziliat deocamdată contractul cu firma care a câştigat licitaţia, dar o să am săptămâna aceasta o discuţie cu reprezentanţii firmei… Eu cred, spre exemplu, că societatea Primăriei ar putea să termine lucrarea aceea în două luni, iar în condiţiile acestea o să studiez posibilitatea faţă de noile prevederi din zona achiziţiilor publice să atribuim direct contractul societăţii Primăriei.

Mă gândesc să fac tot ce pot pentru a finaliza acea lucrare, iar dacă asta implică rezilierea contractului, voi rezilia contractul. Nu am fost de acord cu suspendarea lucrărilor în această perioadă pentru că nu i-a obligat nimeni să fie la momentul de faţă la zona de instalare a pavajului, puteau să fie la zona asta undeva în toamnă şi atunci nu aveau nicio problemă, aşa că în momentul acesta sunt în penalităţi.

Lucrarea trebuie finalizată potrivit contactului la sfârşitul lui aprilie. Sunt în penalităţi faţă de graficul de execuţie pe care şi l-au asumat. E

i au mizat pe o suspendare a lucrărilor în această perioadă din cauza temperaturilor, nu am fost de acord pentru că pe graficul de execuţie trebuia să fie undeva mai în faţă cu lucrările în momentul acesta”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial