24 aprilie 2024
BEATĂ ŞI FĂRĂ PERMIS! Alina Americanca, spaima şoferilor! A furat maşina care o luase la ocazie! “Mi-a lovit maşina, nebuna dracului, dar putea să şi moară!”

BEATĂ ŞI FĂRĂ PERMIS! Alina Americanca, spaima şoferilor! A furat maşina care o luase la ocazie! “Mi-a lovit maşina, nebuna dracului, dar putea să şi moară!”

alcrDuminică după amiază, un bărbat a reclamat la 112 că o femeie i-a furat mașina, pe A1. Polițiștii care au preluat apelul aveau să se confrunte cu o situație specială, dar, până la urmă, au rezolvat cazul.

Potrivit Poliției, un bărbat a sunat la 112 și a povestit că a oprit mașina pe A1, pentru că îî făcuse semn o femeie care părea că are nevoie de ajutor. Într-adevăr, tânăra i-a spus că se simte rău.

alcr3Bărbatul a luat-o în mașină și cu prima ocazie a oprit ca să îi cumpere o sticlă de apă. Dornic să-i fie de ajutor tinerei cât de repede posibil, a coborât din mașină lăsând cheile în contact.

alcr2Când a revenit, a constatat că aceasta fugise cu tot cu mașină.

La ora 16.15, mașina a fost văzută pe autostrada A1, la km 56, calea 2, unde ar fi acrosat ușor un alt autoturism.

Polițiștii au oprit mașina la km 12 și au constatat că femeia nu se simțea rău, ci era, de fapt, băută.

alcr1În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra, Alina B., de 28 de ani, din Albota, județul Argeș, avea o valoare de 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

sursa – ProTV

Alina B. nu este la primul contact cu Poliția Rutieră, ea având permisul de conducere anulat în 2016. Tinerei i s-a întocmit dosar penal.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial