Beat şi fără permis, i-a furat maşina tatălui său şi a fost prins de poliţie | TargovisteNEWS

Beat şi fără permis, i-a furat maşina tatălui său şi a fost prins de poliţie

accp5Cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control, pe drumul național 72A, pe raza localității Priseaca, un autoturism condus de un tânăr din Mănești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tânărul ar fi sustras în scop de folosință autoturismul de la tatăl său.

Totodată, un alt bărbat a fost depistat pe raza municipiului Târgoviște în timp ce conducea un autoturism, deși avea anulată exercitarea dreptului de a șofa.

Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]