BEAT “MORT” LA VOLAN! “Veneam de la dracu’ şi m-am dus după tac-su!”VEZI VIDEO! | TargovisteNEWS

BEAT “MORT” LA VOLAN! “Veneam de la dracu’ şi m-am dus după tac-su!”VEZI VIDEO!

S-a urcat beat mort la volan, desi nu avea permis, si a fost cat pe ce sa moara sub rotile unui TIR! Este aventura de azi-noapte a unui sofer, de 40 de ani, dintr-un sat din Dambovita, care pornise la ceas de noapte la plimbare, alaturi de un prieten de pahar.

Sotia soferului spune ca barbatul bause incontinuu in ultimele doua zile, asa ca nu e de mirare ca el habar n-avea de unde venea si incotro se indrepta. Un lucru este cert – etilotestul a aratat ca soferul de ocazie avea 1,92 la mie alcool pur in aerul expirat! “Veneam de la dracu si m-am dus dupa ta-su! V-a iesit o alcoolemie foarte mare in sange, aveti 1, 92 la mie alcool pur in aerul expirat. E putin! Ar trebui sa iasa 2000 la mie! Am baut o bere, un vin…”, declara soferul baut. Domnul Catalin Constantin nu-si mai aduce aminte cate sticle cu bere si vin a baut inainte sa se urce la volanul masinii. Sotia lui spune insa ca omul a baut in nestire si nu doar inainte sa se urce la volan, ci doua zile incontinuu. “Cat a baut d-na in ultimele ore? Pai, cred ca sunt mai mult de 48 de ore. A baut incontinuu? Incontinuu. Nu stiu de cat timp nu s-a mai trezit”, povestea femeia. Soferul era atat de ametit de aburii alcoolului incat n-a mai reusit sa iasa de unul singur din masina. Amicul lui l-a lasat balta si a luat-o la fuga pe camp, povesteste soferul tirului. Un echipaj de la ambulanta l-a transportat la spital pe soferul turmentat, unde medicii i-au acordat ingrijiri medicale. Cel mai probabil, automobilistul ametit de aburii alcoolului a atipit la volan si asa a intrat pe contrasens. De altfel, politistii au gasit in masina lui doua sticle, una cu vin si alta cu coniac, iar acum i-au intocmit dosar penal. Pentru ca a condus in stare de ebrietate, dar mai ales fara permis, barbatul de 40 de ani risca acum inchisoarea.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]