29 martie 2024

Be You 3×3 Challenge 2017

rsz_1rsz_2untitledProiectul Be You 3×3 Challenge 2017 s-a încheiat pe 9 august 2017, odată cu ultimul atelier Sport, Educație, Sănătate. Be You 3×3 Challenge 2017 a unit în mod inovator baschetul 3×3, cel mai practicat sport de masă din lume, cu momente cultural-artistice și educația nonformală prin care am abordat probleme sociale de actualitate, fiind un proiect amplu cu impact mare în comunitate. Acesta s-a desfășurat timp de trei săptămâni în diferite locații cuprinzând următoarele activități: Schimbul de tineret „Human Rights for You and Me”, din Portugalia- Soure 19-27 iulie, turneul de baschet din 29-30 iulie și cele 4 ateliere de educație nonformală (Stop radicalizării, baschetul 3×3 ca exemplu, Multiculturalitate și diversitate prin sport – 28 iulie, Drepturile omului – 1 august, Sport,Educație,Sănătate – 9 august). În acest proiect au fost implicați peste 300 de sportivi, artiști, tineri participanți la ateliere și voluntari din 7 țări de pe 3 continente.

Mulțumim sponsorului principal Meda Park și partenerilor noștri: Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Târgoviște, Associação de Defesa do Património Cultural e Natural de Soure, Complexul Turistic de Natație Târgoviște, Complexul Național Muzeal Curtea Domnească, Crucea Roșie Dâmbovița, Sport Arena și FIBA 3×3. În același timp, adresăm mulțumiri voluntarilor și prietenilor noștri care ne-au fost alături la fiecare eveniment al proiectului.

Succesul acestui proiect ne-a motivat să ne dorim mai mult. Drept dovadă, am început deja pregătirile pentru ediția din vara anului 2018. În continuare vă invităm cu drag în  proiectele și evenimentele noastre care vor demara din luna septembrie.

Mai jos redăm câteva impresii ale participanților și voluntarilor noștri:

„În această perioadă petrecută alături de voi m-am simțit minunat, energizată. Nu am simțit o obligație să vin la activități, ci o plăcere, un mod de relaxare.Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și sper să mai urmeze proiecte la care să particip.”

„Am fost entuziasmat să fac parte din această echipă minunată. Am îmbinat utilul cu plăcutul făcând numeroase workshopuri.”

„Activitățile leagă oamenii.”

„Mă simt mândră că am participat la această activitate, iar pe viitor îmi doresc să repet activitatea deoarece pentru mine a fost precum „o gură de aer” pentru a ieși din monotonia cu care eram obișnuită.”

„M-am simțit ca într-o familie.”

“Mi-am îmbunătățit abilitățile de comunicare și pe cele organizatorice.”

„Mi-a plăcut mult, mult și mă bucur că am putut lua parte la acest workshop.”

„Mi-am făcut prieteni noi, cu care sunt sigură că voi păstra legătura.”

Concluziile acestui proiect sunt redate de vicepreședintele Asociației Be You, Ilona Balint în următoarele cuvinte: „A fost un proiect care a demonstrat că voința trece peste orice obstacol, trebuie doar să crezi și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Am lăsat o parte din sufletul meu la fiecare activitate desfășurată și m-a bucurat enorm văzându-i pe participanți interesați de proiect, de subiectele atelierelor, atrași de nonformalul activităților și dornici să acumuleze cât mai multe cunoștințe, competențe și abilități. S-au legat prietenii de durată, socializarea și interrelaționarea fiind elemente importante de coeziune. Mulțumesc tuturor pentru participare și implicare!”

Urmează o scurtă perioadă în care ne vom lupta să strângem bugetele necesare activităților viitoare și vă rugăm să ne sprijiniți după posibilități donând în conturile Asociației Be You:

RO38BTRLRONCRT0325795201- Ron

RO85BTRLEURCRT0325795201- Euro

Vă așteptăm cu inimile deschise alături de noi în viitoarele proiecte!

Adrian Miloiu,

Președinte Asociația Be You

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial