29 martie 2024
Bătaie şi sechestrare, la Găeşti! Pățania unui tânăr care a vrut să se răzbune pe amantul iubitei sale

Bătaie şi sechestrare, la Găeşti! Pățania unui tânăr care a vrut să se răzbune pe amantul iubitei sale

amanO poveste de dragoste s-a terminat la poliţia din Găeşti.

Un tânăr de 22 de ani a reclamat că a fost bătut şi sechestrat de soţul unei femei cu care trebuia să se întâlnească.

aman1Anchetatorii spun că tânărul ar fi vrut să o cucerească pe soţia agresorului, dar când bărbatul ei ar fi aflat de situaţie a pus la cale un plan de răzbunare împreună cu doi amici.

aman6Poliţiştii au reuşit însă să intervină la timp şi l-au scăpat pe individ din mâinile celor furioşi.

Tânărul de 22 de ani locuieşte în satul Ilfoveni. aman7Povesteşte că a avut o relaţie de concubinaj cu o tânără timp de 5 ani, şi ulterior a aflat că aceasta l-a înşelat cu un bărbat din Găeşti.

Aşa că ar fi contactat-o pe soţia acestuia cu gândul să o cucerească, şi să se răzbune. Însă planul lui nu a funcţionat, şi a ajuns să fie bătut.

aman3Ionuț Alin Pană, reclamant: “M-a prins acolo în casă şi au venit cu doi băieţi şi mi-a dat cu un cutter, m-a tăiat pe gât şi pe braţ. Mi-a zis că o să mă bage într-o dubă, o să mă bage într-o fermă şi o să-mi facă alte chestii. Doi m-au ţinut, el dădea, m-au pus în genunchi, mi-au pus cuţitul la gât”.

Georgeta Matei, mama reclamantului: “Soţia lui cred că a pus la cale tot ce s-a întâmplat între ei, şi l-a dus acolo şi uitaţi în ce hal a ajuns”

Investigatorii povestesc că în momentul în care tânărul era bătut, atacatorii au sunat-o pe iubita lui să îi arate ce se întâmplă. Aceasta a alertat imediat rudele şi ulterior poliţia.

aman8Reporter: “Cum aţi aflat de tot ce s-a întâmplat băiatului?
Cristi Pană, tatăl reclamantului: “De la fată“
Reporter: “Ce v-a spus?
Cristi Pană, tatăl reclamantului: “Că e sechestrat undeva în Găeşti, că are cuţitul la gât”

aman2Ioan Mateiaș, unchiul reclamantului: “Ca în filmele de groază, l-au sechestrat, au început să îl bată ca pe un animal, să dai într-un om, să îl tai, să îl faci neom. E o barbarie ce s-a întâmplat cu el”

Cei trei suspecţi, cu vârste de 19, 22 şi 27 de ani, le-au spus anchetatorilor însă altă variantă.

aman5Nicolae Radu, tatăl femeii căsătorite: “A intrat un individ peste ea în casa să o violeze. Fiu-meu, nepotă-miu şi cu ginerele meu l-au surprins în casă, s-au luat la încăierare, a tras de fii-mea, a vrut să o violeze. Avea pijamaua ruptă.
Reporter: “L-au sechestrat, l-au bătut?

Nicolae Radu, tatăl femeii căsătorite: “S-au luat la încăierare, au vrut să îl imobilizeze”

aman4Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi pentru 24 de ore. Webp.net-resizeimageAceştia sunt acuzaţi de lipsire de libertate şi lovire şi alte violente.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial