Bărbatul care s-a împuşcat, la Aninoasa, este în stare critică! Imaginile surprinse imediat după tragedie | TargovisteNEWS

Bărbatul care s-a împuşcat, la Aninoasa, este în stare critică! Imaginile surprinse imediat după tragedie

impa7Bărbatul care s-a împuşcat, în această după-amiază, în comuna Aninoasa, este în stare critică, anunţă medicii.

impa3dr.OLGUŢA MEDINŢU, SMURD Bucureşti: “Este o plagă prin împuşcare, pacient în şoc hemoragic, este intubat, ventilat mecanic.

impa6Facem tot ce se poate. Este în stare gravă? Extrem de grava. Plagă în umăr stâng, torace anterior stâng, latero-cervical”.

impa1Barbatul locuieste impreuna cu tatal sau. impa5Vecinii povestesc ca au auzit focul de arma, apoi batranul a inceput sa tipe dupa ajutor, dupa ce si-a gasit fiul plin de sange, cu pusca alaturi.

impa4Autoritatile spun ca barbatul detine arma de vanatoare legal, are toate autorizatiile valabile, iar deocamdata nu le este clar ce s-a intamplat acolo.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]