Bărbat din Buciumeni, urmărit internaţional pentru furturi în Germania | TargovisteNEWS

Bărbat din Buciumeni, urmărit internaţional pentru furturi în Germania

mascati1Urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu efective de la Poliția Orașului Fieni, au identificat un bărbat din Buciumeni, urmărit internațional.

Pe numele lui, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta, Curtea de Apel Ploiești a dispus măsura arestării pentru 30 de zile și amânarea predării lui către autoritățile judiciare germane până la soluționarea definitivă a unui dosar penal aflat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, unde are o calitate procesuală.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]